Contact & Privacyverklaring

Wil je advies op maat, meer weten over mijn boeken, heb je een tip of suggestie?
Leuk als je schrijft, mailt of belt!

Sarah Breimer
Fagelstraat 16
2334 AX  Leiden
info@saarsboekenplank.nl
06-16096581

Privacyverklaring Saar´s boekenplank (mei 2018)

Vanwege de wet AVG ben ik verplicht je te informeren hoe ik omga met jouw persoonsgegevens. Mijn bedrijf staat bij de Kvk ingeschreven als SaarB en heeft als bijbehorende website Saar’s boekenplank. Hieronder vind je mijn privacyverklaring, waarin je kan lezen wat ik precies doe met jouw gegevens en wat vooral niet.

Wat doe ik met je gegevens?
Als je contact met mij opneemt, gebruik ik je gegevens (email, telefoonnummer en evt. skypeadres) om dit contact te onderhouden en mijn dienst aan je te kunnen leveren. Na het leveren van afgesproken diensten gebruik ik je NAW-gegevens voor betaaldoeleinden, dus om facturen te kunnen sturen.

Met wie deel ik je gegevens?
Ik behandel alle persoonlijke informatie die ik van je krijg vertrouwelijk en deel deze alleen als dat wettelijk verplicht is.

Om je de mogelijkheid te bieden boeken via mijn website te kopen, werk ik samen met bol.com via hun partnerprogramma. Op het moment dat jij via mijn website doorklikt naar de website van bol en daar ook iets (wat dan ook) koopt, ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Ik kan bij bol.com zien via welke titel er is doorgeklikt en opzoeken wat er is gekocht, maar ik krijg geen gegevens over wie de klant is geweest. Ik weet dus niet wie je bent als je via mijn website op bol.com je inkopen doet. In dit partnerprogramma is het daarom niet noodzakelijk om een verwerkersovereenkomst af te sluiten met bol. Op de website van bol.com staat uitgelegd waarom en hier vind je de link.

De webhost van deze website is mijndomein.nl. In hun Algemene Voorwaarden hebben zij hun afspraken over privacy vastgelegd. Meer daarover lees je op hun website en die vind je hier.

Ik verkoop je gegevens niet aan derden.

Hoe lang bewaar ik je gegevens?
Ik bewaar je gegevens in ieder geval gedurende de periode dat we contact onderhouden en voor zolang ik mijn diensten aan je lever. Een jaar nadat ons laatste contact heeft plaatsgevonden verwijder ik je gegevens uit mijn bestanden. Alleen mijn facturen met je adresgegevens erop moet ik verplicht zeven jaar bewaren.

Is het mogelijk om gegevens bij mij in te zien, aan te passen of te laten verwijderen?
Je hebt te allen tijde recht op inzage, rectificatie en wissen van je persoonsgegevens uit mijn bestanden. Hiervoor kan je altijd contact met me opnemen, dan zorg ik dat de desbetreffende informatie zo snel mogelijk wordt aangepast ofwel op de juiste manier wordt verwijderd.

Mocht het nodig zijn, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Als laatste..
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden van deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring door te lezen.

Voor meer informatie kan je me altijd bellen op 0616096581 of mailen naar  info@saarsboekenplank.nl

SaarB * Sarah Breimer