Gedicht op maat

Geef poëzie cadeau!

Een gedicht op maat is een heel mooi cadeau bij een bijzondere gebeurtenis, bijvoorbeeld voor een geboorte of een huwelijk, een echtpaar dat zoveel jaar getrouwd is of iemand die je op een persoonlijke manier wilt bedanken met iets heel persoonlijks en blijvends.

Hoe het werkt?
Op basis van steekwoorden, korte anekdotes en typeringen of gedachten ga ik voor je aan de slag. Het wordt geen gedicht dat per sé rijmt, maar een korte sfeervolle schets van datgene dat jij de ander wilt geven of toewensen, vaak met een invalshoek waar je zelf nog niet aan had gedacht. Tenminste, dat hoor ik terug van tevreden klanten. Want de gedicht die ik al in opdracht schreef, zijn heel goed ontvangen!

Dus geef poëzie cadeau! Wil je meer informatie, een voorbeeld of dat ik meteen voor je aan de slag ga? Mail of bel me gerust.

 

reageer

Reageer