Advies op maat

Heb je een roman, kort verhaal of kinderboek geschreven? Of heb je een idee voor een nieuw boek? Bij mij ben je aan het juiste adres voor inspiratie en advies op maat.

Ik werkte jarenlang als redacteur bij uitgeverij Lemniscaat én heb meerdere (reis)boeken geschreven. De ideale combinatie van schrijf- en redactie-ervaring om jou van professioneel advies te kunnen voorzien als je op zoek bent naar een kritische blik en de volgende stap in je schrijven.

Leesrapport

Ik lees je werk en geef je vervolgens persoonlijk en onafhankelijk advies in de vorm van een leesrapport. Hierin bespreek ik het verhaal, de spanningsopbouw, de toon en de schrijfstijl. Bovendien ontvang je ter inspiratie een aantal leestips die aansluiten bij jouw genre, stijl en sfeer.

Auteursbegeleiding

Het is ook mogelijk om voor een intensievere samenwerking te kiezen in de vorm van auteursbegeleiding gedurende een aantal weken of maanden. Uitgangspunt hiervoor is het leesrapport, op basis daarvan maken we afspraken op maat over het gewenste traject.

Cadeaubon

Zoek je inspiratie of advies op maat voor iemand anders die bezig is met een boek of plannen heeft om een verhaal te schrijven? Geef dan een bon voor een uur (of meer) vol inspiratie en advies op maat cadeau. Je bestelt de bon via de mail of telefoon en de gelukkige ontvanger en ik maken daarna snel een afspraak om te praten over schrijven, uitgeven en alles wat met verhalen en boeken te maken heeft.

Contact

Voor tarieven, vragen en meer informatie kan je contact opnemen via info@saarsboekenplank.nl of 06 16096581. Ik kijk er naar uit om met je mee te lezen!