over Saar

Ik ben Sarah Breimer, schrijfster en redacteur. Zes jaar werkte ik met heel veel plezier bij uitgeverij Lemniscaat waar ik alles leerde over mooie boeken bedenken en schrijven, redigeren en uitgeven. Daarna verhuisde ik naar Parijs, waar ik anderhalf jaar woonde en begon met schrijven.

Die Parijse verhalen werden, weer terug in Nederland, mijn eerste boek: door en door Parijs. Daarna volgden boeken over Milaan, Barcelona en Antwerpen, inspiratie-reisboeken om even bij weg te dromen en eindeloos in te bladeren, allemaal uitgegeven door Kosmos Uitgevers. Na de reisverhalen werd het tijd voor wat nieuws en op dit moment werk ik aan een verzameling van de verhalen en gedichten die ik schrijf op mijn blog saarblogt. Als het goed is, gaat dit boek begin 2019 verschijnen dus wordt vervolgd!

Een aantal van mijn gedichten wordt door Studio IMBY in de mooiste kleuren handgedrukt tot prachtige kaarten. Je vindt ze in de webshop van de studio of je kan mij mailen om ze te bestellen, dan komen ze z.s.m. mooi verpakt jouw kant op.

Naast zelf schrijven lees ik heel graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en inspireren in hun werk en schrijfstijl. Dat kan door middel van een leesrapport of in de vorm van auteursbegeleiding. Meer informatie daarover vind je bij advies-op-maat.

Leuk dat je dit leest, veel plezier op mijn plank en wie weet tot snel!

 

 

 

 

p.s. Nog een leuke cadeautip: ken of houd je van iemand die bezig is met een boek of plannen heeft om een verhaal te schrijven? Dan kan je door middel van een cadeaubon een uur (of meer) inspiratie en advies op maat met mij cadeau geven! Meer hierover lees je op cadeaubon.