over Saar

Ik ben Sarah Breimer, schrijfster en redacteur. Zes jaar werkte ik met heel veel plezier bij uitgeverij Lemniscaat waar ik alles leerde over mooie boeken bedenken, redigeren en uitgeven. Daarna verhuisde ik naar Parijs, waar ik anderhalf jaar woonde en begon met schrijven.

Die Parijse verhalen werden uiteindelijk, terug in Nederland, mijn eerste boek: door en door Parijs. Daarna volgden boeken over Milaan, Barcelona en Antwerpen en samen vormen ze een bijzondere reisboekenserie die is uitgegeven door Kosmos Uitgevers. In korte verhalen en met veel foto’s van fotografe Marina Goudsblom laten we steden op een andere manier zien. Het zijn inspiratie-reisboeken waar je eindeloos in kan lezen en bladeren en waarvan je meteen zin krijgt om te vertrekken.

Naast zelf schrijven lees ik graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en inspireren in hun werk en schrijfstijl. Dat kan door middel van een leesrapport of in de vorm van auteursbegeleiding. Meer informatie daarover vind je bij advies-op-maat.

Nog een leuke cadeautip: ken of houd je van iemand die bezig is met een boek of plannen heeft om een verhaal te schrijven? Dan kan je door middel van een cadeaubon een uur (of meer) inspiratie en advies op maat met mij cadeau geven! Meer hierover lees je op cadeaubon.

Leuk dat je dit leest, veel plezier op mijn plank!

 

 

 

 

Twitter @sarahbreimer
facebook https://www.facebook.com/#!/saarsboekenplank