Blog

mei 23, 2016

Als het avond is

Soms heb ik geen zin om te gaan slapen. Dan is de dag zo kort. Soms wil ik wakker blijven, tussen vandaag en morgen zijn. Als alles stil is en ik luister. Dan hoor ik het zingen in de ochtend, kleine voetjes op de trap, het stampen in de plassen, zachte kusjes op mijn huid, een ballon die knalt, een slinger die van de muur glijdt, ritsen die dichtgaan, het tikken van mijn toetsenbord, een beker die valt, regen die ophoudt, stiften op het papier, kwasten in het water, een zusje dat lacht, de bladzijden van een lievelingsboek, muziekjes voor het slapengaan, de deur die dichtgaat omdat iedereen thuis is. Geluiden van mijn dag. De mooiste stilte om mee in slaap te vallen.

1 Reactie

  1. FRits en Hansje Armbrust

    Mooi ge/beschreven, Saar.. Je zuigt de lezers in je verhaal. Wij volgen je graag.

    Liefs van ons. Frits en Hansje..

Laat een bericht achter