Over Saar

Ik woon in Leiden samen met Ernst en onze drie dochters Pien, Lucy en Nikki. Naast schrijven en voorlezen houd ik van schone was, de maan overdag zien, ouderwetse post, citroentaart en de geur van houtvuur. Ik ben de jongste van vier zussen, ik houd niet van koken (Ernst gelukkig wel) en van opruimen (Ernst ook niet) maar wel heel erg van de zee, daar ben ik het liefste en gaan we vaak heen. Meisjes op het strand, dat is mijn favoriete uitzicht.

Ik werkte een paar jaar bij uitgeverij Lemniscaat waar ik alles leerde over mooie boeken maken en daarna begon ik zelf met schrijven en maakte ik boeken met reisverhalen voor Kosmos Uitgevers. Mijn nieuwste boek Verzamel zachte dingen heb ik zelf uitgegeven en is precies zo zacht en mooi als het moest worden.

Er zijn veel blije lezers, die me schrijven dat ze het op hun nachtkastje hebben liggen en er vaak even in lezen. Of die het in één keer hebben uitgelezen en voorlezen aan anderen. Of het al drie keer cadeau hebben gedaan. Betere recensies kan ik me niet wensen.

Er is nog veel meer moois en zachts te maken! Ik schrijf ook graag in opdracht, dus wil je dat ik een gedicht voor jou schrijf of heb je een andere suggestie of vraag, mail of bel me!

Hopelijk tot snel,
Saar