Persoonlijk gedicht

Wil je iemand een bijzonder cadeau geven?

Geef een persoonlijk gedicht!

Hoe het werkt?

We spreken af aan wie je het wilt geven en waarom. Jij stuurt anekdotes, gedachten, alles wat je kwijt wilt en daarmee ga ik aan de slag. Ik hoef degene waar ik voor schrijf niet te kennen, ik haal genoeg inspiratie uit dat wat jij me stuurt. Als ik de informatie binnen heb, heb ik ongeveer twee weken nodig om te schrijven.

Het wordt geen gedicht op rijm, maar een korte, sfeervolle schets van datgene dat jij de ander wilt geven of wensen, vaak met een invalshoek waar je zelf nog niet aan had gedacht. Tenminste, dat hoor ik terug van tevreden klanten.

Ik schreef bijvoorbeeld in opdracht gedichten voor een lieve collega die afscheid nam, een kersvers bruidspaar, meerdere huwelijksjubilea, een verjaardag van een dierbare vriendin en een speciaal gedicht voor de werknemers van een groot bedrijf.

 

Wil je meer weten of informatie over de kosten? Bel of mail me gerust!

 

Claire:

De gedichten waren géweldig: zo treffend, zo lief, zo ontroerend en zo persoonlijk. Iets wat ik zelf nooit had kunnen bedenken of maken. De ontvangers waren er dan ook heel blij mee.
Aanrader!

Leentje:

Saar schrijft prachtig, en daarbij heel toegankelijk en herkenbaar voor zoveel mensen.

Joost & Tessa:

Dankjewel Saar voor het ontroerende gedicht dat je schreef voor het 50-jarig huwelijk van onze (schoon)ouders. Zo mooi hoe je in slechts enkele strofen de kern van hun liefde voor elkaar en ons gezin raakte.
Het meest persoonlijke en mooiste cadeau dat we ons konden wensen!