Veelgestelde vragen

Wat doe ik met je gegevens?

Als je contact met mij opneemt, gebruik ik je gegevens (email, telefoonnummer en evt. skypeadres) om dit contact te onderhouden en mijn dienst aan je te kunnen leveren. Na het leveren van afgesproken diensten gebruik ik je NAW-gegevens voor betaaldoeleinden, dus om facturen te kunnen sturen.

Met wie deel ik je gegevens?

Ik behandel alle persoonlijke informatie die ik van je krijg vertrouwelijk en deel deze alleen als dat wettelijk verplicht is.

Ik verkoop je gegevens niet aan derden.

Hoe lang bewaar ik je gegevens?

Ik bewaar je gegevens in ieder geval gedurende de periode dat we contact onderhouden en voor zolang ik mijn diensten aan je lever. Een jaar nadat ons laatste contact heeft plaatsgevonden verwijder ik je gegevens uit mijn bestanden. Alleen mijn facturen met je adresgegevens erop moet ik verplicht zeven jaar bewaren.

Is het mogelijk om gegevens bij mij in te zien, aan te passen of te laten verwijderen?

Je hebt te allen tijde recht op inzage, rectificatie en wissen van je persoonsgegevens uit mijn bestanden. Hiervoor kan je altijd contact met me opnemen, dan zorg ik dat de desbetreffende informatie zo snel mogelijk wordt aangepast ofwel op de juiste manier wordt verwijderd.

Mocht het nodig zijn, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestel je mijn boek? Die verstuur ik via PostNL en past precies door de brievenbus. De verzendkosten zijn dan €3,65.

Bestel je meerdere boeken? Die verstuur ik via PostNL als pakketje. Hiervoor betaal je geen verzendkosten.

Bestel je een of meerdere kaarten? Die verstuur ik via PostNL in een stevige envelop zodat ze mooi bij je aankomen. De verzendkosten zijn dan € 2,73.

Kan je het boek of een kaart ook direct naar degene sturen aan wie ik het wil geven?

Ja dat kan zeker!

Ben je niet tevreden?

Heb je mijn boek of kaarten ontvangen en zijn ze beschadigd of is het niet wat je ervan had verwacht? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden om het op te lossen!